Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone XS Max Batterij

iPhone XS Max Batterij

Soms kan het voorkomen dat de batterij van een iPhone XS Max verslijt en hierdoor niet meer goed functioneert. Dit merk je aan een te warm toestel, een toestel dat spontaan uitvalt en aan vaak moeten opladen. In deze gevallen is het een verstandige keuze om de iPhone XS Max batterij te vervangen. Dit kan je gewoon zelf thuis doen, bestel hieronder eenvoudig de batterij en benodigdheden!

Sorteren

DE IPHONE XS MAX BATTERIJ VERVANG JE NU ZELF


Het zelf vervangen van de iPhone XS Max batterij is vaak voordeliger dan een reparatie bij een bedrijf. Tegenwoordig is het gemakkelijker om je iPhone zelf te repareren, om jou een handje te helpen en je op weg te helpen, bestel je bij PhoneGigant eenvoudig een iPhone XS Max batterij en alle benodigde gereedschappen en accessoires. . 

EEN NIEUWE BATTERIJ VOOR JE IPHONE XS MAX


Na het vervangen van de iPhone XS Max batterij zal je vrijwel direct merken dat je iPhone weer volledig functioneert en dat de batterij weer meegaat zoals bij aanschaf van je toestel. Je iPhone is nu weer als nieuw en zal niet zomaar uitvallen of heet worden, ook kan je langer doen met je batterij en hoef je minder vaak op te laden, heerlijk!

BESTEL EEN IPHONE XS MAX BATTERIJ OP PHONEGIGANT.NL


Heb je besloten om de batterij van je iPhone XS Max zelf te repareren? Bestel dan snel alle benodigdheden bij PhoneGigant! Wij versturen je bestelling snel, zodat jij op korte termijn de iPhone batterij kunt vervangen. Voor veel bestellingen geldt: vandaag besteld is vandaag verstuurd.
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?