Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone XS Batterij

iPhone XS Batterij

Is jouw iPhone XS batterij aan vervanging toe? Bijvoorbeeld omdat je iPhone vaak uitvalt, de batterij snel leeg is en/of je iPhone XS vaak erg warm wordt? Bij PhoneGigant bestel je eenvoudig een nieuwe iPhone XS batterij van hoge kwaliteit en alle benodigdheden voor de batterijvervanging en reparatie van je iPhone.

Sorteren

VERVANG ZELF DE IPHONE XS BATTERIJ


Voor een reparatie aan je iPhone XS denk je al snel aan een erkend en hoogwaardig reparatiebedrijf. Echter is het tegenwoordig ook een stuk eenvoudiger geworden om zelf je iPhone te repareren! Ook het vervangen van een iPhone XS batterij kan je gewoon zelf thuis doen. Hiermee bespaar je vaak veel geld en blijf je bereikbaar, omdat je het toestel gewoon in de buurt hebt. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, vind je op deze pagina alle onderdelen en reparatiegereedschappen die je nodig hebt voor de vervanging van de batterij in jouw iPhone XS. 

EEN IPHONE XS BATTERIJ DIE LANG MEEGAAT


Direct na het vervangen van de iPhone XS batterij zal je merken dat je toestel weer als vanouds is. Je iPhone hoeft minder vaak aan de lader en zal geen gekke kwaaltjes met betrekking tot de batterij hebben, zoals spontaan uitvallen of erg warm worden. Dankzij de nieuwe iPhone XS batterij is je toestel weer snel en gaat hij weer lang mee!

IPHONE BATTERIJ VANDAAG BESTELD = MORGEN IN HUIS!


Je bent de problemen met de batterij van je iPhone XS waarschijnlijk helemaal zat, iets wat wij maar al te goed begrijpen. Daarom versturen wij jouw bestelling in veel gevallen nog op dezelfde dag, zodat jij deze snel in huis hebt. Hierdoor kan je de iPhone XS batterij vervanging op korte termijn kunt uitvoeren en heb je snel weer een volledig en optimaal presterend toestel in handen.
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?