Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone XR Onderdelen

iPhone XR Onderdelen

Is er iets kapot aan jouw iPhone XR, de kleurrijke iPhone uit 2018? Gelukkig kan je bij ons iPhone XR onderdelen kopen. Vervang dus simpelweg het onderdeel dat voor problemen zorgt en je iPhone XR is weer als nieuw. Vergeet ook niet om het juiste gereedschap te bestellen. Dat maakt de reparatie namelijk een stuk makkelijker!

Sorteren

Zelf iPhone XR onderdelen kopen en repareren

Wist jij dat het vaak helemaal niet heel moeilijk is om jouw iPhone weer te fixen? Veel mensen denken dat dit veel te moeilijk is, maar dat valt juist heel erg mee! Ten eerste moet je de iPhone natuurlijk open zien te krijgen. Dit gaat vrij gemakkelijk met het juiste gereedschap zoals een heat gun. De nieuwe iPhones bevatten vaak veel lijm, het lijm laat makkelijker los wanneer het lekker warm is. Daarna is het een kwestie om de juiste iPhone XR onderdelen te vervangen! In veel gevallen gaat het dan om een scherm, de achterkant, de batterij of toch de dock connector.  

Alle benodigde iPhone XR onderdelen en gereedschap

Na jarenlange ervaring weten wij welke iPhone XR onderdelen je precies nodig bent. Gaat de iPHone XR batterij snel leeg? Vervang dan de batterij. Maar soms wil de batterij juist niet zo goed opladen. Als het ook niet aan jouw iPhone oplader ligt dan zal het probleem in de Dock connector zitten. Een barst in je iPhone XR spreekt natuurlijk voor zich. Met een barst aan de voorkant vervang je het iPhone XR Scherm en bij een barst aan de achterkant vervang je het glas of juist de complete achterkant. Kortom: wij hebben alle iPhone XR onderdelen zodat jij de beste keuze kan maken. De keuze die het beste bij jou past!  

iPhone XR onderdelen met garantie en snel geleverd

Omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit, geven wij altijd een half jaar garantie op alle iPhone XR onderdelen. Daarnaast zijn de onderdelen voor de iPhone XR snel geleverd. Bestel jij bijvoorbeeld op een werkdag nog voor 17:00 uur? Dan kan jij de volgende dag al aan de slag met de reparatie! Mocht het dan toch niet aan het bestelde onderdeel liggen, of is het onderdeel toch een keer defect aangekomen? Wij gaan het voor je oplossen zodat jij weer optimaal kan genieten van de iPhone XR. 

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?