Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone X Scherm

iPhone X Scherm

Heb je jouw telefoon laten vallen en is het scherm kapot? Dan hoef je geen nieuw toestel aan te schaffen. Je kunt namelijk ook een los iPhone X scherm kopen om jouw telefoon te repareren. Voor je het weet, ziet jouw iPhone X er weer zo goed als nieuw uit.

Sorteren

Jouw telefoon repareren met een iPhone X scherm

Het scherm van de iPhone X is van dun glas gemaakt. Dit ziet er prachtig uit en maakt het toestel erg gebruiksvriendelijk, maar glas is wel kwetsbaar. Laat je jouw telefoon een keer vallen of stoot je er hard tegenaan, dan kan het glas kapot gaan. In dit geval kun je een nieuwe telefoon kopen of veel geld investeren in een professionele reparatie, maar je kunt jouw toestel ook zelf repareren. Koop een nieuw iPhone X scherm bij Phonegigant.nl en je kunt direct aan de slag.

Tip: koop naast je iPhone x scherm ook een iPhone X hoesje

Heb je jouw iPhone X gerepareerd? Dan wil je natuurlijk voorkomen dat jouw nieuwe iPhone X scherm nog een keer kapot gaat. De beste manier om schade te voorkomen, is door een iPhone X hoesje aan te schaffen. Phonegigant.nl verkoopt vele verschillende hoesjes voor de iPhone X. Door een hoesje te kopen, wordt jouw telefoon beschermd en gaat het scherm niet nog een keer kapot.

Bestel vandaag nog jouw iPhone X scherm

Is het scherm van jouw iPhone X kapot? Blijf hier dan niet mee zitten, maar bestel vandaag nog jouw nieuwe iPhone X scherm. Bestel je jouw scherm voor 17:00 uur op een werkdag, dan wordt jouw aankoop de volgende dag al geleverd. Door nu een bestelling te plaatsen, kun je jouw kapotte telefoon morgen al repareren. Ook als je meerdere producten bestelt, worden deze de volgende dag geleverd. Heb je bijvoorbeeld een nieuw scherm voor de iPhone X en een nieuw hoesje besteld, dan worden deze producten de volgende dag al geleverd door Phonegigant.nl.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?