Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone X Batterij

iPhone X Batterij

De revolutionaire iPhone X van Apple is van hoge kwaliteit, maar ook deze telefoon kan te maken krijgen met slijtage door veelvuldig gebruik. Gebruik je jouw iPhone X iedere dag en de hele dag door, dan ontstaat er uiteindelijk slijtage van de accu. Hierdoor gaat de batterij van de iPhone X minder lang mee. Het gevolg? Je batterij gaat sneller leeg of je telefoon valt plotseling uit. Om die vervelende accuproblemen op te lossen, kun je een nieuwe iPhone X batterij in het toestel plaatsen.

Sorteren

De iPhone X batterij vervangen: wanneer is het nodig?

Het is geen overbodige luxe jouw iPhone X batterij te vervangen als je accu niet meer zo lang mee gaat. Moet je jouw telefoon in de middag extra opladen, omdat het toestel anders het einde van de dag niet haalt? Dan is dit het teken dat de accu van je telefoon versleten is. Je kunt de batterij in dit geval het beste vervangen.

Daarnaast is het verstandig de batterij te vervangen als je telefoon plotseling uitvalt, terwijl de batterij helemaal niet leeg was. Ook dit geeft namelijk aan dat de batterij versleten is.

Zelf een nieuwe iPhone X batterij plaatsen

Je kunt jouw iPhone X naar een reparatiecentrum brengen om een nieuwe batterij te laten plaatsen, maar dit kost veel geld. Om geld te besparen, kun je ervoor kiezen jouw nieuwe iPhone X batterij zelf te plaatsen. Alle benodigdheden die je hiervoor nodig hebt, vind je op deze pagina. Koop een nieuwe iPhone X batterij, koop de materialen om deze batterij te plaatsen en ga aan de slag. Voor je het weet, zit er een nieuwe iPhone X batterij in jouw toestel en is je telefoon weer zo goed als nieuw.

Morgen al aan de slag? Bestel je batterij dan nu

Wil jij morgen al beginnen met het repareren van je iPhone X? Bestel jouw nieuwe iPhone X batterij dan direct, want dan heb je deze batterij de volgende dag al in huis.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?