Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Refurbished iPhone SE

Refurbished iPhone SE

Ben je op zoek naar een iPhone SE refurbished, als voordelige optie van dit toestel? Dan zit je bij ons goed! Bekijk hieronder ons aanbod aan iPhone SE refurbished toestellen, onderaan deze pagina vind je meer informatie over deze toestellen en de levertijd.

Lees meer over onze Refurbished iPhones

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

WAT IS EEN IPHONE SE REFURBISHED?


De iPhone SE is het goedkoopste model iPhone van Apple. Dit toestel heeft een 4 inch-scherm en dezelfde 12 megapixel camera en A9 chip als de iPhone 6S. Hierdoor is de iPhone SE een krachtige, maar kleinere, telefoon. 

Een iPhone SE refurbished is een iPhone die eerder al in gebruik is geweest en daarna volledig is gereviseerd. Dit betekent dat de iPhone volledig is schoongemaakt en dat deze is voorzien van nieuwe onderdelen. Hierdoor is de iPhone SE weer als nieuw en gaat hij lang mee. Daarnaast bespaar je gemiddeld 50% op de aankoopprijs!

DE PREMIUM IPHONE SE REFURBISHED VAN PHONEGIGANT


Onze premium iPhone SE refurbished, is een refurbished iPhone toestel van de hoogst mogelijke kwaliteit. Al onze iPhone SE toestellen worden altijd volledig gereviseerd en wij vervangen standaard alle onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage. Hieronder vallen onder andere het scherm, de behuizing, de batterij, de oplaadconnector en alle knopjes op de iPhone. Alle onderdelen die worden vervangen op de iPhone SE zijn volledig nieuwe en originele onderdelen.

Hierdoor zijn al onze premium iPhone SE refurbished toestellen als nieuw en zal je nooit gebruikerssporen, beschadigingen of defecten tegenkomen. Daarnaast wordt de iPhone SE refurbished standaard geleverd in een geseald doosje met daarin earpods, een originele lightning kabel een originele adapter.

BESTEL VANDAAG JE IPHONE SE EN GEBRUIK HEM MORGEN!


Is de door jouw gekozen iPhone SE op voorraad? Bestel hem dan vandaag vóór 17:00 uur, zodat wij hem vandaag nog voor jou kunnen verzenden en jij hem morgen al kan gebruiken. Ideaal toch?!