Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone Batterij

iPhone Batterij

Een iPhone Batterij vervangen kun je ook zelf doen. Bij PhoneGigant bieden we batterijen en accu's voor alle iPhone modellen vanaf de iPhone 3GS. Is de hoogste tijd voor een nieuwe batterij, lees dan snel verder!

Sorteren

iPhone Batterij

Een iPhone Batterij is één van de iPhone Onderdelen die niet voor altijd mee gaat en als de garantie verlopen is, zul je zelf een nieuwe batterij moeten aanschaffen. Als je dit via Apple doet, ben je al snel een flinke duit kwijt. Gelukkig is het ook mogelijk om een accu voor jouw iPhone los te kopen via onze site.

Apple geeft aan dat bij normaal gebruik een iPhone Batterij ongeveer 500 keer opgeladen kan worden met een iPhone Oplader voordat de capaciteit van de batterij onder de 80% grens duikt. Als je echter voortdurend gebruik maakt van je iPhone, zul je merken dat je binnen een jaar toe kan zijn aan een nieuwe batterij. Je bent op dat moment echter misschien nog niet toe aan een nieuw toestel.

Het zelf vervangen van een iPhone Batterij is een reële mogelijkheid en een mogelijkheid die vele malen goedkoper is. Op onze site kun je zowel terecht voor gereedschap en nieuwe schroefjes als voor een nieuwe accu zelf. Deze iPhone Reparatie is een reparatie die je ook zelf in je eigen huis kunt uitvoeren. Wel is het aan te raden om gebruik te maken van een handleiding. Daar zijn er op het internet genoeg van te vinden.

Heb je dus behoefte aan een nieuwe iPhone Batterij omdat de oude nog maar voor de helft of minder opgeladen kan worden? PhoneGigant biedt de oplossen. Alle iPhone Accessoires en iPhone Onderdelen worden binnen één werkdag verstuurd.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?