Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone Achterkant en Backcover

iPhone Achterkant en Backcover

Ook voor een nieuwe iPhone Achterkant en Backcover kun je bij PhoneGigant terecht. In deze categorie kun je voor ieder model iPhone een prachtige Achterkant en Backcover vinden voor een aantrekkelijke prijs.

Sorteren

iPhone Achterkant en Backcover bestellen doe je op deze pagina

De iPhone Achterkant en Backcover bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van jouw telefoon. Immers, wanneer je met je iPhone belt, zie je niet het iPhone Scherm, maar de iPhone Achterkant. Daarom is het belangrijk dat deze er altijd mooi uit blijft zien, zodat de iPhone een ware lust voor het oog is.

iPhone achterkant versleten? Bestel vandaag nog een nieuwe

Als je regelmatig gebruik maakt van jouw iPhone, dan zal een iPhone Achterkant en Backcover na verloop van tijd slijten. Door de smartphone te laten vallen, ergens tegen aan te stoten of langs een ruw oppervlak te glijden kunnen er krassen, deuken en andere oneffenheden in de achterkant ontstaan. Dit is bijna niet te voorkomen, omdat we onze telefoons tegenwoordig de hele dag door gebruiken. Hieronder geven we toch nog een tip hoe jij slijtage van je mooie iPhone kunt tegengaan.

Voorkom slijtage van je iPhone achterkant

Je kunt slijtage voor een groot deel voorkomen door één van onze Apple Hoesjes en Cases te bestellen. Als de schade aan je achterkant al zichtbaar is, dan zal een nieuw hoesje echter niet helpen. In dat geval kun je dus in de categorie iPhone Achterkant en Backcover een nieuw exemplaar aanschaffen. Mocht dit bij jou het geval zijn, dan zit je op deze pagina dus helemaal goed! Je hoeft nu alleen nog een leuke backcover uit te zoeken

Hierboven vind je het volledige overzicht. Zoek een achterkant voor jouw model uit en rond vandaag nog je bestelling af. Je zult deze in dat geval de volgende werkdag al ontvangen.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?