Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone 8 Plus Batterij

iPhone 8 Plus Batterij

De accu van de iPhone 8 Plus gaat ongeveer 21 uur mee. Helaas gaat de kwaliteit van de batterij langzaam achteruit, zeker als je jouw telefoon veel gebruikt en de accu vaak op moet laden. Gaat jouw telefoon echt geen 21 uur meer mee of valt het toestel steeds uit door een lege accu? Dan is het tijd om de iPhone 8 Plus batterij te vervangen.

Sorteren

De iPhone 8 Plus batterij vervangen met behulp van onze producten

Werkt de accu van jouw iPhone 8 Plus niet meer goed, dan kun je ervoor kiezen de iPhone 8 Plus batterij te vervangen voor een nieuw exemplaar. Na het vervangen van de iPhone 8 Plus batterij, gaat de accu van jouw telefoon weer lekker 21 uur mee. En valt je telefoon nu regelmatig uit, terwijl de batterij nog helemaal niet op is? Dan heb je hier ook geen last meer van als je jouw kapotte batterij vervangt. Dit is namelijk een bekend kwaaltje van een versleten iPhone 8 Plus batterij. Door de batterij te vervangen, los je dit probleem op. Wij bieden naast onze batterijen ook diverse gereedschappen waarmee dit klusje snel geklaard is! Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken, gebruik dan ook onze handleidingen.

Een nieuwe iPhone 8 Plus batterij kopen

Phonegigant.nl verkoopt een iPhone 8 Plus batterij van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij een uitstekende klantenservice. Wij staan u graag te woord om u te helpen bij de keuze van uw producten. Wil je jouw iPhone 8 Plus batterij vervangen, dan ben je bij Phonegigant.nl dus aan het juiste adres.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wij vinden het belangrijk dat jij jouw iPhone 8 Plus reparatie snel uit kunt voeren. Daarom hanteren wij een korte leveringstijd. Bestel je jouw nieuwe batterij vandaag nog voor 17:00 uur, dan heb je de nieuwe accu de volgende dag al in huis. En bestel je producten van boven de tien euro bij Phonegigant.nl? Dan betaal je ook helemaal niets voor je verzending! Dit betekent dat je bij Phonegigant.nl van een snelle én gratis levering profiteert.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?