Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone 7 Onderdelen

iPhone 7 Onderdelen

Voor de verschillende iPhone 7 Onderdelen ben je hier op de juiste plek. Bijna elk onderdeel dat je wilt vervangen hebben wij voor jouw klaar liggen, neem dus een kijkje in ons iPhone 7 onderdelen assortiment.

Sorteren

IPHONE 7 ONDERDELEN – BETAALBAAR EN SNEL IN HUIS

De iPhone 7 bestaat uiteraard uit verschillende onderdelen. Bijvoorbeeld een scherm, home button, dock connector, earspeaker en nog veel meer. Eerst moet je natuurlijk weten welk iPhone 7 onderdeel er niet meer werkt, heb je hier vragen over neem dan gerust contact met ons op. Weet jij al wel welk onderdeel je moet hebben? Vergeet dan niet om ook het juiste gereedschap in huis te hebben. Dit maakt het repareren van iPhone 7 Onderdelen een stuk makkelijker en sneller.

ZELF REPAREREN MET ONZE IPHONE 7 ONDERDELEN

Helaas zijn bepaalde onderdelen kwetsbaar, neem bijvoorbeeld het scherm. Het scherm van een iPhone is gemaakt van glas en hierdoor relatief kwetsbaar. Door een val kan het glas gaan barsten en dat is natuurlijk zonde en gevaarlijk om mee rond te lopen. Voorkom snijwonden van glas en irritatie van een kapot scherm door het scherm te vervangen! Een reparatie van een iPhone hoeft dus niet zo duur te zijn, met het juiste gereedschap en een handleiding kun je zelf de iPhone 7 onderdelen van jouw iPhone vervangen. Dankzij de handleiding kun je de stappen op je eigen tempo volgen en uitvoeren.

NA DE REPARATIE

Nadat jouw iPhone weer als nieuw is en/of werkt dankzij de juiste iPhone 7 Onderdelen, wil je deze natuurlijk het liefst goed beschermen. Neem dan een kijkje in het accessoire assortiment voor de iPhone 7. Wij hebben onder andere iPhone 7 hoesjes en screenprotectors, zowel huismerk producten als merkproducten zoals Fab., Griffin, Gecko, Mobiparts etc. Plaats je een bestelling voor 17:00 uur en is het product op voorraad? Dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden. Je hoeft dus niet lang te wachten tot je je benodigde onderdeel in huis hebt!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?