Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone 6S Onderdelen

iPhone 6S Onderdelen

iPhone 6S Onderdelen tegen zeer schappelijke prijzen en de volgende dag in huis. Dit en meer kunnen we je bij PhoneGigant aanbieden. We hebben een complete selectie van alle benodigde iPhone Onderdelen in onze webshop dus lees snel verder!

Sorteren

IPHONE 6S ONDERDELEN VOOR JE GLOEDNIEUWE IPHONE

De iPhone 6 bracht veel veranderingen met zich mee ten opzichte van voorgaande iPhone modellen en de iPhone 6S bouwt verder op het succes van dit model. Het grote iPhone 6S Scherm, de verbeterde iPhone 6S Batterij en de nieuwe iPhone 6S Achterkant zijn allen redenen om positief te zijn over het model maar wat als er iets stuk gaat? Met deze iPhone 6S Onderdelen is jouw smartphone snel en voor een habbekrats weer de oude.

Welke iPhone 6s onderdelen heb jij nodig?

Met het juiste gereedschap en de iPhone 6S Onderdelen is het mogelijk om de meeste defecten van een iPhone netjes op te lossen. Een stuk goedkoper dan het langsbrengen van jouw toestel bij de lokale repairshop. Bovendien geeft het zelf repareren van je telefoon een hoop voldoening. Dankzij de vele tutorials die op het net zijn te vinden, hoef je geen expert te zijn om de onderdelen te vervangen. Er zijn zelfs complete handleiding video’s die stap voor stap uitleggen hoe je een bepaalde iPhone 6S Reparatie moet uitvoeren.

Wij bieden een uiteenlopend assortiment aan

In de sectie iPhone 6S Onderdelen tref je zowel kleine onderdelen als complete modules. Het vervangen van het iPhone Scherm of de iPhone Achterkant gaat heel eenvoudig als je in een keer het frontje of de backcover kunt vervangen. We hebben echter ook diverse losse onderdelen zoals de voor- en achterkant camera module, de dock connector, Wi-Fi antenne en accu.

Ook voor de gereedschap die je nodig hebt voor het installeren van de iPhone 6S Onderdelen kun je bij ons terecht - van losse schroevendraaiers tot complete iPhone reparatiesetjes. Plaats dus nu niet meteen de onderdelen die je wilt vervangen maar ook meteen de tools om dit thuis te kunnen doen.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?