Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Refurbished iPhone 6 Plus

Refurbished iPhone 6 Plus

Ben je op zoek naar een iPhone met een groter scherm, maar wil je niet meteen de hoofdprijs betalen? Dan is een premium iPhone 6 plus refurbished echt iets voor jou! Shop hieronder direct jouw nieuwe iPhone of bekijk onderaan deze pagina alle aanvullende informatie over onze iPhone toestellen.

Lees meer over onze Refurbished iPhones

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

WAT KENMERKT EEN IPHONE 6 PLUS REFURBISHED?


De iPhone 6 plus is met zijn 5,5 inch-scherm de grote variant van de iPhone 6. De iPhone 6 plus beschikt over een A8 processor en is beschikbaar met een opslaggeheugen van 16gb, 64gb en 128gb. Het toestel is beschikbaar in de kleuren wit/zilver, wit/rose gold, wit/goud en zwart/space gray.

Een iPhone 6 plus refurbished is een iPhone die eerder is gebruikten na dit gebruik volledig is gereviseerd. Dit houdt in dat deze iPhone na gebruik is voorzien van nieuwe onderdelen en dat deze volledig is schoongemaakt. Hierdoor is de iPhone 6 plus als nieuw en gaat hij nog lang mee. Ook bespaar je bij de aanschaf van een iPhone 6 plus refurbished gemiddeld 50% op de aankoopprijs

PREMIUM IPHONE 6 PLUS REFURBISHED TOESTELLEN VAN PHONEGIGANT


Bij PhoneGigant verkopen we alleen premium iPhone 6 plus refurbished toestellen, dit zijn iPhones van de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze iPhone 6 plus toestellen worden altijd volledig gereviseerd en alle onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage, worden standaard vervangen door nieuwe, originele onderdelen. Onder deze onderdelen vallen alle knopjes op de iPhone, de oplaadconnector, de behuizing, het scherm en de batterij.

Door deze standaardprocedure zijn onze iPhone 6 plus refurbished telefoons niet te onderscheiden van nieuwe iPhone toestellen en zullen deze nooit beschadigingen, gebruikerssporen of defecten hebben. De toestellen zitten altijd in een geseald doosje met daarin een originele adapter, een originele lightning kabel en earpods. 

IPHONE VANDAAG VOOR 17:00 UUR BESTELD = MORGEN IN HUIS


Is de door jou gekozen iPhone 6 plus refurbished op voorraad? Bestel hem dan vandaag vóór 17:00 uur, zodat wij heb vandaag nog naar jou kunnen versturen en jij hem morgen direct kan gebruiken!