Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone 6 Plus Onderdelen

iPhone 6 Plus Onderdelen

Ook voor iPhone 6 Plus Onderdelen kun je terecht bij PhoneGigant. De grote broer van de iPhone 6 beschikt, vanwege zijn afwijkende afmetingen, over zijn eigen onderdelen. Daarom hebben wij een speciale categorie voor deze iPhone Onderdelen.

Sorteren

IPHONE 6 PLUS ONDERDELEN VERSCHILLEN VAN DE IPHONE 6

Het is belangrijk om de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus niet door elkaar te halen. Op het eerste gezicht is dat niet moeilijk. Het iPhone 6 Plus Scherm is met 5,5 inch namelijk een flink stuk groter dan het iPhone 6 Scherm. Toch kan het voorkomen dat wanneer je op zoek bent naar iPhone 6 Plus Onderdelen je per ongeluk naar iPhone 6 Onderdelen kijkt.

Wij hebben er daarom voor gekozen om onze iPhone 6 plus Onderdelen een speciaal plekje te geven. Hier vind je alle mogelijke onderdelen die nodig zijn voor het repareren of vervangen van iPhone 6 Plus Parts. Denk hierbij niet alleen aan de onderdelen zoals een nieuwe iPhone 6 Plus Achterkant zelf, maar ook aan gereedschap die nodig is voor het uitvoeren van deze reparaties.

Repareer je telefoon met behulp van onze iPhone 6 plus onderdelen en onze handleidingen

Het repareren van jouw mobieltje met de iPhone 6 Plus Onderdelen van onze winkel hoeft overigens niet moeilijk te zijn. Het in- en uit elkaar schroeven van de iPhone is de laatste generaties eenvoudiger geworden. Daarom bieden we juist ook naast iPhone 6 Plus Accessoires ook losse onderdelen aan. Je kunt immers met een beetje geduld ook zelf thuis jouw toestel repareren.

Wanneer er dus een barst is ontstaan in het touch screen van jouw iPhone 6 Plus, of wanneer er flinke krassen en deuken zichtbaar zijn in de achterzijde of zijkanten van jouw toestel, dan kun je dus bij PhoneGigant terecht voor een nieuw, origineel exemplaar.

Vandaag besteld morgen in huis!

Is het noodzakelijk om met spoed iPhone 6 Plus Onderdelen te bestellen ten behoeve van een reparatie? Geen punt. Plaats jouw bestelling voor vijf uur 's middags. Wij zorgen ervoor dat je deze de volgende werkdag al binnen hebt!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?