Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone 6 Plus Batterij

iPhone 6 Plus Batterij

Bestel vandaag nog een iPhone 6 Plus Batterij bij PhoneGigant. Om deze grotere iPhone van stroom te voorzien, heb je een speciale accu nodig. Deze kun je nu nabestellen bij PhoneGigant.

Sorteren

iPhone 6 Plus Batterij 

Dankzij de nieuwe afmetingen van de iPhone 6 Plus, beschikt dit model ook over een nieuwe batterij. Het was voor Apple een behoorlijk uitdaging een nieuwe accu te ontwikkelen voor een toestel dat zowel groter en dunner is dan haar voorgangers. Met een 5,5 inch iPhone 6 Plus Scherm en een flinterdunne iPhone 6 Plus Achterkant ziet de iPhone 6 Plus Batterij er dus anders uit dan haar voorgangers.

De batterij speelt een cruciale rol bij het gebruik van een mobiele telefoon. Het kan echter voorkomen dat de accu van een mobiele telefoon na verloop van tijd steeds slechter presteert. In dat geval is het dus aan te raden om deze, net als andere iPhone 6 Plus Onderdelen in gebreke, te vervangen. Als jouw iPhone 6 Plus Batterij minder lang meegaat dan voorheen, denk dan na over het verwisselen van de accu.

Het vervangen van een iPhone 6 Plus Batterij is met de iPhone Onderdelen op onze site zeker een mogelijkheid. Bestel vandaag nog een nieuwe accu en maak zo snel mogelijk weer optimaal gebruik van je iPhone. 

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?