Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

iPhone 5C Bookcase en Flipcase

iPhone 5C Bookcase en Flipcase

Een prachtig uiterlijk, zeer degelijke bescherming en handig in gebruik: Een iPhone 5C Bookcase en Flipcase biedt het allemaal!

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Als je op zoek bent naar iPhone 5C Hoesjes, sla dan de geweldige iPhone 5C Bookcase of Flipcase niet over. Deze iPhone 5C Accessoires bieden alles wat je maar van een beschermhoes mag verwachten. De unieke eigenschappen van een bookcase en flipcase maken het een ander soort hoesje dan bijvoorbeeld een iPhone 5C Pouch of een iPhone 5C Case.

Eén van de voordelen van de iPhone 5C Bookcase en  Flipcase is de mogelijkheid om eenvoudig het scherm te kunnen bedienen. Je kunt de flipcase als ware het een notitieblokje open klappen om een gesprek op te nemen of een berichtje te sturen. Na gebruik kun je de bookcase of flipcase eenvoudig weer dicht doen zodat je telefoon volledig beschermd wordt.

In onze webwinkel tref je verschillende bookcases en flipcases. Ben jij dol op luxe producten, dan is een premium iPhone 5C Bookcase of Flipcase geschikt voor jou. Houd je meer van vrolijke kleurtjes, neem dan snel een kijkje om te zien welke kleuren wij in ons assortiment iPhone 5C Accessoires aanbieden!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?