Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPhone 4 Batterij

iPhone 4 Batterij

Je iPhone 4 Batterij verwisselen? Bestel bij Phonegigant voor een habbekrats een accu voor de iPhone 4 en je toestel gaat weer lang mee!

Sorteren
Nieuwe iPhone onderdelen en nieuwe features zoals FaceTime zorgen ervoor dat de accu van een smartphone extra veel capaciteit nodig hebt. Met name het iPhone 4 Scherm was een grote verbetering ten opzichte van haar voorganger. Gelukkig kan de iPhone 4 Batterij prima om met zoveel kracht en mogelijkheden.

De iPhone 4 Batterij heeft een totale capaciteit van 1.420 mAh over een spanning van 3,7 V. Dit levert een vermogen van 5.254 Wh op. Je kunt met een goed werkende accu 7 uur lang bellen (3G), 6 uur mobiel internetten (3G), 40 uur muziek luisteren en 10 uur videofragmenten bekijken. Het toestel heeft een stand-by tijd van 300 uur.

Haal jij de bovenstaande tijden bij lange na niet? Dan is er waarschijnlijk iets mis met jouw iPhone 4 Batterij. Gelukkig is het mogelijk om de accu van de iPhone te vervangen. Een iPhone 4 batterij is een stuk eenvoudiger zelf te vervangen dan een iPhone 3GS batterij. Wanneer je deze reparatie door Apple laat uitvoeren, ben je al snel een paar tientjes kwijt. Bij ons betaal je nauwelijks meer dan één tientje.

Het verwisselen van de accu is sinds de iPhone 4 een stuk eenvoudiger gemaakt. De batterij zit nog steeds vast door middel van een stevig adhesief. Daarentegen zit de connector kabel niet meer aan het moederbord gesoldeerd. Het enige wat je dus nodig hebt is een iPhone reparatiesetje om de telefoon te openen. Je kunt de reparatie dus helemaal zelf thuis uitvoeren!

iPhone 4 Batterij gezocht met spoed? Wanneer je nog voor 17:00 jouw bestelling plaatst, kun je de volgende dag meteen aan de slag!
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?