Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

iPhone 4 / 4S Bookcase en Flipcase

iPhone 4 / 4S Bookcase en Flipcase

Een iPhone 4 / 4S Bookcase en Flipcase zorgen voor een goede bescherming van je iPhone 4 / 4S. Bij ons heb je een ruime keuze uit verschillende soorten iPhone 4 / 4S Hoesjes en andere iPhone 4 / 4S Accessoires in allerlei soorten en kleuren.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

iPhone 4 / 4S Bookcase en Flipcase

Je klikt een iPhone 4 / 4S Bookcase of Flipcase makkelijk om je iPhone 4 / 4S en vanaf dat moment beschermt de case je toestel tegen lichte valschade en krassen. Een iPhone 4 / 4S Bookcase en Flipcase zijn voorzien van een magnetische sluiting aan de bovenkant of zijkant van het hoesje, waardoor hij goed dicht blijft zitten in je tas of broekzak en zodat je iPhone 4 / 4S Scherm onderweg ook beschermd wordt. Door de uitsparingen aan de zijkant voor de knoppen en poorten, hoef je de iPhone 4 / 4S Bookcase of Flipcase niet te verwijderen op het moment dat je je iPhone op wilt laden.

 Kies voor een iPhone 4 / 4S Bookcase en Flipcase in een kleur die je mooi vindt en je iPhone 4 / 4S ziet er ook meteen goed uit. Bij een aantal modellen, maar vooral bij een iPhone 4 / 4S Bookcase, kan je een aantal pasjes kwijt in het hoesje, zodat je niet je hele portemonnee mee hoeft te nemen als je op pad bent.

 Wij bieden op al onze producten de laagste prijs garantie en een snelle levering. Zo krijg jij je producten voor de beste prijs en heb je ze snel in huis. Bestel je iPhone Accessoires voor vijf uur ’s middags, dan verzenden wij ze dezelfde dag nog. 

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?