Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPad Smart Cover

iPad Smart Cover

Ben je op zoek naar een praktische beschermhoes voor jouw tablet, dan is de Smart Cover een aanrader. Daarnaast hebben we voor de iPad ook speciale Smart Cases. Met de Smart Cover kun je je iPad recht op zetten en gemakkelijk bedienen. PhoneGigant heeft meerdere van deze interessante accessoires op voorraad voor een aantrekkelijke prijs.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

Wat is een Smart Cover precies?

Zoals de naam al zegt, is de Smart cover een slim hoesje. We hebben in ons assortiment vele hoesjes en cases, maar veel van deze beschikken niet over de mogelijkheden die deze Cover te bieden heeft.

Een Smart Cover zorgt voor bescherming van het beeldscherm. Je kunt namelijk de flap over het scherm trekken waardoor deze beschermd wordt tegen schade en slijtage. Uiteraard wordt het lastig om gebruik te maken van het touch screen wanneer deze bedekt is, dus investeer voor tijdens het gebruik in een screenprotector.

Wat maakt het "smart" ?

Maar wat maakt een iPad Smart Cover nu een "smart" cover? Dat zit hem in de speciale magneetjes die in deze hoes verwerkt zitten. Deze maken het mogelijk om de tablet in de slaap stand te zetten wanneer de cover over het beeldscherm wordt geplaatst. Op dezelfde manier wordt de tablet ook uit de slaap modus gehaald wanneer de cover van het scherm wordt gehaald.

Een ander voordeel van de Smart Cover is dat deze ook als standaard gebruikt kan worden. Je kunt namelijk de flap in meerdere delen opvouwen. Deze case is dan ook behoorlijk multifunctioneel. Bestel er vandaag nog één.

Let op: Een Smart Cover beschermd alleen de voorkant, een Smart Case omhuld de gehele iPad.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?