Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPad Scherm

iPad Scherm

Wat is een iPad nu zonder het magnifieke iPad scherm. Wanneer jouw tablet niet meer goed werkt, kun je nu voordelig bij PhoneGigant nieuwe onderdelen bestellen om deze te repareren.

Sorteren

iPad Scherm

Bij een tablet draait het allemaal om het beeldscherm. Het is dus geen verrassing dat het bij de iPad, de grootvader van de tablets, niet anders is. Zonder een werkend iPad scherm heb je niet zoveel aan een iPad. Het is daarom noodzakelijk om je iPad voldoende te beschermen door te investeren in een iPad screen protector en iPad hoes.

Maar wat als het dan toch misgaat en er een grote barst in het iPad scherm ontstaat? Dan is het fijn om te weten dat je dus via PhoneGigant vervangende iPad onderdelen, zoals een nieuw beeldscherm, kunt bestellen. Je kunt ook meteen het gereedschap dat je nodig hebt voor het herstellen van het scherm bij bestellen.

Het repareren van een iPad scherm kan op het eerste gezicht zeer intimiderend overkomen. Als je nog nooit eerder een reparatie hebt uitgevoerd, dan raden we je aan om rustig de tijd te nemen. Op het internet zijn er talloze handleidingen, waaronder video tutorials, te vinden die je stap voor stap uitleggen hoe je deze klus tot een goed einde kunt brengen.

Kortom, wanneer jouw iPad scherm een barst vertoont dan kun je dus nu naar onze winkel gaan en een nieuw exemplaar bestellen. Je kunt de volgende werkdag al het scherm vervangen en opnieuw gebruik maken van jouw iPad!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?