Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPad Batterij

iPad Batterij

Tijd om de iPad Batterij te vervangen? Je kunt dit tegenwoordig ook zelf doen door een losse accu te kopen bij PhoneGigant. Deze optie is goedkoper dan het laten vervangen door Apple zelf en zorgt ervoor dat je nog lang plezier zult hebben van jouw iPad.

Sorteren

iPad Batterij

Er zijn meerdere aanwijzingen die er op duiden dat je toe bent aan een nieuwe iPad Batterij. Wanneer de accu in de iPad Oplader slechts tot 50% van haar originele capaciteit opgeladen kan worden of wanneer het iPad Scherm regelmatig spontaan uitvalt, is het zeker het overwegen waard om de batterij te vervangen.

Het vervangen van de iPad Batterij kan op verschillende manieren. Wanneer jouw toestel nog binnen de garantieperiode zit, kun je contact opnemen met Apple. Is dit echter niet het geval dan kun je ervoor kiezen om de batterij door een reparatiewinkel te laten vervangen of om deze iPhone Reparatie zelf uit te voeren. Laatstgenoemde is makkelijker dan je denkt en is bovendien goedkoper.

Met behulp van het gereedschap in de categorie iPad Onderdelen op onze site kun je thuis je iPhone Batterij verwisselen met een nieuw exemplaar. Voor instructies verwijzen we je naar Google waar talloze gedetailleerde handleidingen te vinden zijn. Let op: het vervangen van de batterij is op eigen risico. Als je echter zorgvuldig het stappenplan volgt, is de kans op complicaties nihil.

Bestel dus vandaag nog een iPad Batterij zodat je weer uren lang kunt genieten van films, muziek, games en meer op jouw iPad. Alle iPad Accessoires en Onderdelen worden binnen dezelfde of eerstvolgende werkdag geleverd!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?