Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPad Air Onderdelen

iPad Air Onderdelen

Goedkope en goede iPad Air Onderdelen gezocht? Zoek niet langer verder. Bij PhoneGigant vind je alles wat je nodig hebt voor je iPad Air.

Sorteren

IPAD AIR ONDERDELEN BESTELLEN BIJ PHONEGIGANT

Apple was van mening dat het met de vijfde generatie iPad, de iPad Air, tijd was voor vernieuwing. Verschillende iPad Air Onderdelen, zoals de iPad Air Achterkant en de iPad Air Batterij, zijn aangepast om de tablet vele malen lichter en dunner te maken. Daarnaast beschikt het apparaat over een snellere processor, namelijk een Apple A7 processor.

Eén van de iPad Air Onderdelen die echter hetzelfde is gebleven, is het beeldscherm. Het iPad Air Scherm is even groot (9,7 inch) en heeft dezelfde resolutie (2.048 bij 1.536 pixels) als het iPad 4 Scherm. Vanwege de afmetingen van de tablet wijkt de assembly van het iPad Air beeldscherm echter af.

Repareer je telefoon met onze orginele Ipad air onderdelen

Het is dus aan te raden om jouw iPad Air te repareren met originele iPad Air onderdelen. Bij PhoneGigant vind je de benodigdheden om je iPad Air zelf thuis te herstellen. We verkopen niet alleen onderdelen voor de iPad Air maar ook de tools om deze onderdelen snel en eenvoudig in de tablet te zetten. In onze webshop vind je gereedschap als een schroevendraaierset, een plastic opener en een SIM kaart knipper.

Voorkomen dat je überhaupt ipad air onderdelen hoeft aan te schaffen

Voorkomen is echter beter dan genezen. We raden dan ook aan om ook een kijkje te nemen bij ons assortiment iPad Air Accessoires. Met iPad Accessoires als een iPad Air Hoes en een iPad Air Screen Protector bescherm je jouw iPad Air tegen schade en slijtage. Haal meer uit je accu met een iPad Air Lader en bijbehorende iPad Air Kabel. Voor alles voor jouw iPad Air ben je bij PhoneGigant op het juiste adres!

Voor al onze iPad Onderdelen en Accessoires geldt: voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Wij leveren binnen 24 uur!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?