Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

iPad Air 2 Scherm

iPad Air 2 Scherm

Niet meer tevreden met jouw iPad Air 2 Scherm nadat er een barst, scheur of sterretje is ontstaan? Met PhoneGigant kun je nu zeer voordelig jouw iPad Scherm vervangen met een nieuw exemplaar.

Sorteren

iPad Air 2 Scherm

Het iPad Air 2 Scherm is één van de belangrijkste iPad Onderdelen voor het functioneren van het apparaat. Wanneer het glas van het scherm beschadigd raakt, of nog erger, het achterliggende touch screen of LCD paneel niet meer werkt, wordt jouw tablet onbruikbaar. Gelukkig kun je dit probleem met een iPad Air 2 Reparatie oplossen.

Het vervangen van het iPad Air 2 Scherm kun je laten uitvoeren door Apple zelf of een reparatiedienst. Je bent dan echter wel een hoop geld kwijt aan manuren en bovendien zul je voor de onderdelen zelf de hoofdprijs betalen. Bij PhoneGigant betaal je de laagste prijs voor een nieuw scherm en is het mogelijk om de reparatie zelf thuis uit te voeren.

Je kunt op deze pagina overigens niet alleen terecht voor een nieuw iPad Air 2 Scherm. Ook tref je hier alle iPad Air 2 Onderdelen die praktisch en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk zijn voor het veilig uitvoeren van deze iPad Air 2 Reparatie. Denk hierbij aan gereedschap als schroevendraaiers, diverse soorten lijm, smeerpasta en complete reparatiesetjes.

Wanneer er alleen een barst in het glas zit, kun je deze ook los bestellen. We bieden uiteraard ook een compleet nieuw iPad Air 2 Scherm aan. Alle iPad Accessoires en Onderdelen worden binnen een dag verzonden!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?