Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Huawei Scherm

Heeft jouw Huawei scherm het begeven? Je kunt binnen werkdag een vervangend exemplaar bestellen bij PhoneGigant. Wij hebben schermen voor verschillende Huawei modellen.

Voor welk Huawei product zoek je schermen en screens?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Huawei scherm

Op onze site bieden we een groot aantal Huawei onderdelen aan voor een aantrekkelijke prijs. We weten dat smartphones niet het eeuwige leven beschoren zijn. Ook de Huawei toestellen, welke van hoge kwaliteit zijn, gaan gemiddeld een paar jaar mee.Toch kun je, wanneer je zuinig met je toestel omgaat en geen problemen hebt met het vervangen van Huawei onderdelen, de levensduur van je Huawei smartphone verlengen.Eén van de Huawei onderdelen welke vaak stuk gaat voordat het tijd is voor een nieuwe telefoon, is het beeldscherm. Een gebroken Huawei scherm is gelukkig geen reden om in paniek te raden en afscheid te nemen van je telefoon.

Welk deel van mijn Huawei scherm is stuk?

Een Huawei scherm bestaat uit verschillende onderdelen: het glas,de digitizer en de display. Het glas is de bovenste beschermlaag, de digitizer is het touch screen die je vingerbewegingen volgen en de display is het achterliggende LCD paneel die de kleuren weergeven.Afhankelijk van de mankementen die je telefoon vertonen, kunnen één of meerdere onderdelen van het Huawei scherm stuk gegaan zijn.

Moet ik het volledige Huawei scherm vervangen?

In sommige gevallen hoef je niet het volledige Huawei scherm te verwisselen. Wanneer het scherm nog wel aangaat en je het touch screen kunt gebruiken, volstaat bij bepaalde Huawei modellen het vervangen van de bovenste glaslaag.Werkt het Huawei scherm niet goed meer dan zul de volledige module moeten vervangen. Dit is wat duurder maar nog steeds vele malen goedkoper dan een nieuw toestel of het langs brengen bij een reparatieservice.Als jij jouw Huawei scherm wilt vervangen, dan kun je dit geheel zelf doen. Bij PhoneGigant tref je alles wat je nodig hebt, inclusief reparatiesetjes en Torx schroevendraaiers. Vandaag besteld betekent morgen in huis.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?