Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Huawei Achterkant en Backcover

Huawei Achterkant en Backcover

De Huawei Achterkant en backcover wordt steeds vaker van glas gemaakt. Dit ziet er natuurlijk wel heel gaaf uit maar het heeft ook nadelen. Het glas heeft namelijk een hogere kans op barsten. Wanneer dat al gebeurd is, vind je op deze pagina nieuwe achterkantjes voor jouw Huawei toestel! 

Sorteren

De Huawei achterkant vervangen

Wanneer je onderdelen van je Huawei toestel gaat vervangen, zal je zien dat je in de meeste gevallen moet beginnen met het verwijderen van de backcover. De Huawei achterkant wordt ook heel vaak met lijm vastgemaakt aan het toestel. Om deze eraf te krijgen zal je het toestel moeten verwarmen. Vervolgens kan je met een plectrum of een speelkaart tussen de achterkant en het frame komen. Nu kan je de achterkant gemakkelijk loswrikken. Zorg er dan voor dat het frame helemaal netjes schoon is en geen lijmresten meer bevat. Als je dat gedaan hebt pak je het nieuwe achterkantje uit de verpakking en plaats je deze weer netjes terug. Je hebt nu je eigen Huawei achterkant vervangen en het toestel ziet er weer als nieuw uit! 

De Huawei achterkant kwaliteit

Voordat een product bij ons op de site komt, willen we zeker weten dat het van voldoende kwaliteit is. Je kan er dus vanuit gaan dat je een goede aankoop doet. Soms lijkt het met achterkantjes van Huawei en Samsung wel alsof de nieuwe Huawei Achterkant niet van glas is. Dit komt omdat het glas super dun is. Het voelt niet aan als glas. Toch weten wij zeker dat dit echt glas is. Wanneer je de nieuwe achterkant geplaatst hebt en je zou je toestel laten vallen, zal zeker het nieuwe achterkantje weer barsten. Glas is helaas niet onbreekbaar. Zou dit achterkantje van kunststof zijn, dan zal die niet zo snel barsten. En glas heeft altijd die mooie weerspiegeling. 

De Huawei achterkant snel geleverd.

Wanneer de Huawei backcover kapot is gegaan, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer een nieuwe. Hiermee kan je ook ergere schade voorkomen. Glas is ook gevaarlijk om in je handen te hebben! Daarom versturen wij onze orders die op werkdagen voor 17:00 uur besteld worden, nog dezelfde dag. De meeste achterkantjes met gereedschap passen nog door de brievenbus. Daarom hoef je waarschijnlijk niet thuis te blijven voor het ontvangen van je nieuwe Huawei achterkant! 

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?