Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

HTC Toetsenbord

Mist jouw HTC toestel nog een toetsenbord? Kijk dan op deze pagina! Hier vind je draadloze toetsenborden voor bijvoorbeeld je tablet. Heel handig als je jouw tablet ook wilt gebruiken voor werkzaamheden op school of op het werk.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

HTC TOETSENBORD

Vind je het meenemen van je laptop teveel werk? En heb je liever de handzame en kleine HTC tablet mee? Maar mis je het gemak van het toetsenbord? Dan zit jij bij PhoneGigant goed! Wij hebben voor jou namelijk een ruim aanbod draadloze toetsenborden.

Een toetsenbord biedt veel gebruiksgemak. Het werkt lekker snel en makkelijk. Heel fijn als je even snel wat aantekeningen wilt maken. En als je het niet meer nodig hebt, koppel je het zo weer los en leg je het weg. Heel handig!

Sommige toetsenborden fungeren zelfs als beschermhoes en anderen hebben een standaard, zodat je jouw tablet goed neer kunt zetten. Bij PhoneGigant vind je een ruim assortiment toetsenborden en voor elk product bieden we je de laagste prijs van Nederland. Kijk dus snel op deze pagina!

Bestel je jouw HTC toetsenbord vandaag nog voor 17.00 uur? Dan heb je hem morgen al in huis. En bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?