Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

HTC Fietshouder

Om ongelukjes op de fiets te voorkomen is deze fietshouder perfect. Plaats je HTC makkelijk en snel op je stuur en maak zo onderweg ook gebruik van je telefoon. Handig als je de weg niet weet of als je muziek wilt luisteren zonder dat de snoertjes van je oordopjes in de war raken. Kijk op deze pagina voor ons gehele assortiment.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

HTC FIETSHOUDER

De meeste smartphones gaan kapot op de fiets. Je hebt de vaart erin en als je dan even je telefoon niet goed vast houdt, ligt die op de grond en heb je er een enorme barst in. Zonde! Voorkom deze schade met een fietshouder van PhoneGigant.

De fietshouders zijn makkelijk te installeren en je zet jouw telefoon er in een handomdraai op. Als je even de weg niet meer weet, zoek je het even op en gebruik je jouw HTC als navigatiesysteem. En hou je van muziek luisteren op je telefoon, dan is een fietshouder ook ideaal. Je switcht gemakkelijk van nummer en de snoertjes van je oordopjes raken minder snel in de war.

Lijkt een fietshouder jou ook zo handig? Kijk dan snel even op deze pagina! Kies jouw product en bestel het vandaag nog voor 17.00 uur. Dan heb je alles morgen namelijk al in huis. Een fietshouder is ook leuk om cadeau te doen.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?