Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

HTC Bookcase en Flipcase

Met een Bookcase of Flipcase is jouw HTC aan alle kanten beschermd tegen vallen en stoten. Een Bookcase of Flipcase zijn in allerlei kleuren en designs te verkrijgen. Zo krijgt je telefoon een geheel eigen uiterlijk. Op onderstaande pagina vind je het ruime assortiment HTC Bookcases en Flipcases van PhoneGigant.

Er zijn geen producten die voldoen aan je selectie.

HTC BOOKCASE EN FLIPCASE

Met een bookcase of flipcase om je HTC ben je goed beschermd tegen vervelende krasjes op je scherm. Zo blijft jouw telefoon ook mooi nieuw. Dankzij de magneetsluitingen in de bookcases en flipcases, sluit de case goed. Een bookcase of flipcase kan erg dun zijn, waardoor er weinig veranderd aan het formaat van je telefoon.

Met een bookcase of flipcase van PhoneGigant maak je jouw HTC geheel eigen. Je telefoon wordt makkelijk te herkennen met dat ene felle kleurtje eromheen. Niet echt iets voor jou, dat felle? Geen zorgen in ons ruime assortiment zitten ook hele onopvallende kleuren en designs. Er zit dus altijd wel iets voor jou bij!

Na het bekijken van ons assortiment een keuze kunnen maken? Plaats je bestelling dan vandaag nog voor 17.00 uur. Dan heb je jouw bookcase of flipcase, met de laagste prijs van Nederland, morgen al in huis!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?