Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Houder

Houder

Met een prachtige houder uit onze shop kun je zonder je handen gebruik maken van je telefoon of tablet. Handig als je jouw toestel eventjes niet kunt vasthouden of wanneer je onderweg bent.

Houder

Na verloop van tijd is het vermoeiend als je continu je smartphone of tablet moet vasthouden. Bovendien is het in veel gevallen niet praktisch. Als je een film wilt kijken, wil je kunnen ontspannen en als je tegelijkertijd met iets anders bezig bent, kun je je telefoon of tablet niet in je handen vast hebben. Dit probleem kun je oplossen met een houder.

Met een houder kun je je gsm vastklemmen waardoor je deze nog wel kunt gebruiken zonder dat je je handen hoeft te gebruiken. Je kunt uiteraard het touch screen niet aanraken, maar wanneer je enkel naar het beeldscherm wilt kijken, is dit niet praktisch.

Houders komen in verschillende vormen en varianten. Zo hebben we diverse houders voor thuisgebruik, voor in de auto, voor de op fiets en nog meer. Het ontwerp van de houders verschilt onderling sterk. Bovendien kan een houder ook uit verschillende materialen worden vervaardigd.

Uiteraard kun je zowel voor Apple als Samsung modellen een houder bestellen. In de sub-categorieën Apple Houder en Samsung Houder kun je zoeken naar houders voor respectievelijk Apple toestellen en Samsung toestellen.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?