Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Fietshouder

Fietshouder

Door een fietshouder te gebruiken hoef je je mobieltje zelfs niet te missen tijdens het fietsen. Op onze site kun je namelijk ook terecht voor houders voor de fiets. Neem een kijkje op deze pagina voor meer info.

Fietshouder

Met de toename van trackers, timers en andere sport apps is het geen gek idee om je smartphone mee te nemen op de fiets. Zeker wanneer je je fiets gebruikt om te sporten. Door je toestel in een fietshouder te plaatsen kun je gemak je route volgen en zien hoeveel meters je al gereden hebt. Hartstikke handig dus voor wielrenners en andere enthioustelingen.

Een fietshouder is ook handig voor andere gebruikers. Steeds meer mensen laten hun auto staan en springen op de fiets. Dat is goedkoper en ook beter voor het milieu. Daarnaast zijn er ook steeds meer autovrije zones in Nederland. Het is in deze gevallen praktisch om je mobiele telefoon dicht bij jou in de buurt te hebben.

Zowel een Apple Fietshouder als een Samsung Fietshouder behoort tot de mogelijkheden. Op deze pagina vind je echter alle accessoires die bij ons onder de categorie fietshouder vallen.

Ben jij een sportief persoon of zit je vaak op de fiets? Overweg dan een fietshouder. Als je vandaag bestelt, sturen we jouw houder dezelfde werkdag nog op!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?