Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Bumper

Bumper

Vind je hoesjes en cases helemaal niets dan kun je je toestel beschermen met een bumper. Een bumper is de meest minimalistische oplossing voor bescherming van jouw smartphone en is bovendien extra voordelig.

Bumper

Ergens is het natuurlijk zonde. Je legt een hoop geld neer voor een top model als een Samsung Galaxy of een iPhone en vervolgens verdwijnt het model in een hoesje. Er zijn dan ook genoeg mensen die liever geen hoesje of case gebruiken en hiermee dus risico op schade niet uit de weg gaan.

Een bumper is een manier om je toestel te beschermen, zonder dat het bijzondere uiterlijk verborgen wordt onder een beschermhoes. Een bumper is doorzichtig of hol waardoor het overgrote deel van de behuizing nog zichtbaar blijft. Enkel aan de randen en aan de zijkanten wordt bescherming toegepast. Dit is genoeg om de telefoon te beschermen tegen stoten, vallen en meer.

We hebben bumpers in verschillende variaties. Sommige van onze bumpers zijn ook aan de zijkanten zelf hol. Anderen zijn massief aan de randen, maar zijn zodanig uitgesneden dat de poorten en de knoppen uitsteken. Zo kun je je toestel net als voorheen blijven gebruiken.

Op deze pagina vind je alle bumpers die wij op het moment aanbieden. Je kunt hier zowel voor een Apple Bumper als een Samsung Bumper terecht. We hebben bumpers va merken als Muvit, Xccess en Puro. Neem dan ook een kijkje en plaats meteen een bestelling. We sturen dezelfde dag nog op!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?