Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Bookcase en Flipcase

Bookcase en Flipcase

Wat zijn een Bookcase en Flipcase precies? We rekenen deze hoes onder onze backcover hoesjes en cases omdat het in feite een case is met een flap welke je over het scherm kunt bevestigen. Wanneer je jouw beeldscherm afschermt met de flap, is deze net als bij een cover goed beveiligt.

Bookcase en Flipcase

Een extra voordeel dat een Bookcase en Flipcase heeft ten opzichte van een cover is dat de flap van een bookcase of flipcase veelal is uitgesneden. Deze plek is strategisch gekozen en zorgt ervoor dat je onder andere de tijd en binnenkomende gesprekken, berichten en notificaties van het scherm kunt aflezen, zonder dat je de flap hoeft te openen. Hierdoor hoef je niet continu de flap los te maken wat voor minder slijtage aan zowel de flipcase als aan het scherm van je smartphone zorgt.

Wanneer de bookcase of flipcase gesloten is, kun je het touchscreen van je telefoon niet gebruiken. Het is dus aan te raden om ook een screenprotector aan te schaffen zodat je scherm ook tijdens gebruik beschermd wordt. De behuizing van je gsm wordt met deze case ieder moment van de dag voorzien van degelijke bescherming.

Op deze pagina vindt je een overzicht van alle smartphonehoesjes en cases die we aanbieden. We hebben bookcases en flipcases voor de iPhone als voor diverse Samsung Galaxy toestellen. Plaats vandaag nog een bestelling!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?