Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Autohouder

Autohouder

Met een autohouder kun je je telefoon of tablet echt overal mee naar toe nemen. Het is namelijk een stuk veiliger wanneer je tijdens het autorijden gebruik maakt van deze accessoires. Wij bieden verschillende varianten aan.

Autohouder

Met een autohouder uit ons assortiment kun je je toestel gemakkelijk bevestigen zodat je deze niet in je handen hoeft vast te houden. Dat kan namelijk niet omdat je natuurlijk twee handen op het stuur moet houden. Door gebruik te maken van een dergelijke houder kun je je smartphone in gebruik nemen, zonder dat je de verkeersregels overtreedt.

We hebben verschillende soorten houders in ons aanbod. Het bevestigingsmechanisme verschilt per autohouder. Zo hebben we houders die aan het dashboard, aan het voorruit of aan de hoofdsteun van de stoel gekoppeld kunnen worden. De toepassingen van deze houders zijn dan ook verschillend.

Je kunt bij ons zowel terecht voor een Apple Autohouder als een Samsung Autohouder. We hebben voor beide merken verschillende autohouders in onze selectie welke bovendien geschikt zijn voor diverse modellen.

Wil je dus veilig gebruik kunnen maken van jouw mobieltje of tablet in de auto, dan is een autohouder een aantrekkelijke optie. Bestel er vandaag nog één en ontvang deze morgen al in huis.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?