Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Apple Toetsenbord

Mis jij een Apple Toetsenbord voor jouw tablet? Het is de bedoeling van tablets om toetsenbordloos door het leven te gaan maar dat is niet altijd even handig. Kijk daarom hier voor een speciaal iPad Toetsenbord.

Apple Toetsenbord

De iPad is een prachtig apparaat maar het is niet de meest geschikte manier om producten op te maken. Tekstverwerken en soortgelijke bezigheden gaat nu eenmaal sneller met een keyboard dan met een touch screen. Gelukkig is daar inmiddels wat op gevonden en kun je een Apple Toetsenbord aanschaffen.

Een Apple Toetsenbord schuif of klik je heel eenvoudig op je tablet. Ben je klaar met typen, dan kun je deze weer loskoppelen. In tegenstelling tot een gewoon toetsenbord zit je dus niet vast aan deze Accessoires. Je kunt ze gebruiken wanneer je wilt.

Daarnaast hebben we ook diverse Keyboard Cases. Dit is in feite een Apple Case met daarin een Apple Toetsenbord. Naast het aanbieden van de mogelijkheid om op een keyboard te typen, fungeert deze case ook meteen als een beschermhoes. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om je tablet recht op

te zetten en werkt de case als een standaard.

Je kunt bij ons voor verschillende Apple modellen een toetsenbord bestellen. Neem dus een kijkje naar de product pagina van een Apple toetsenbord wat je aanspreekt en bestel, indien het product compatibel is met jouw tablet, vandaag nog een bestelling!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?