Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Apple Speakers

Een setje Apple Speakers nodig? Op onze site heb je keuze mogelijkheden te over. Kies uit diverse merken, kleuren en varianten - altijd voor de laagste prijs.

Voor welk Apple product zoekje speakers?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Apple Speakers

Een voordeel van een muziek- en videospeler in je broekzak of rugtas is dat je deze te pas en on te pas tevoorschijn kunt halen en laat dit nu precies één van de pluspunten van een iPhone of iPad zijn. Met deze Apple Speakers kun je nog vaker gebruik maken van de audio en video mogelijkheden van deze apparaten door het met de hele groep te delen.

We hebben bij PhoneGigant Apple Speakers in vele vormen en maten. Al onze speakers zijn ontworpen om mee te kunnen nemen dus je hoeft je geen zorgen te maken dat deze niet draagbaar zouden zijn. Bovendien zijn de speakers voorzien van Bluetooth ondersteuning. Je hebt dus geen Apple Kabel nodig om te kunnen genieten van muziek.

Op deze pagina vind je het volledige overzicht van alle speakers die wij aanbieden die compatibel zijn met Apple toestellen. We bieden Apple Audio Accessoires aan van diverse topmerken uit de industrie en vaak kun je per model uit meerdere kleuren kiezen. Je kunt dus op deze manier bij ons een setje speakers vinden die goed bij jouw smaak passen.

Naast Apple Speakers bieden we op onze site ook Apple Oordopjes en andere Apple Audio Accessoires, zoals een Apple Headset, aan. Al deze producten leveren wij binnen één werkdag na het plaatsen van de bestelling.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?