Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Apple Screenprotectors

De Apple iPhone en iPad staan bekend om haar schitterende beeldschermen met Retina display. Deze schermen geven een kraakhelder beeld; één van de redenen om voor Apple te kiezen. Je wilt jouw beeldscherm dan ook van de juiste beschermmiddelen voorzien en onze screenprotectors maken daar deel van uit.

Voor welk Apple product zoek je screenprotectors?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Apple Screenprotectors

Als je een Apple telefoon of tablet hebt, dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen naar de Apple Screen protectors die wij in deze sectie van onze website aanbieden. Want ook al heb je een mooi hoesje om je toestel heen, het Apple Scherm blijft tijdens gebruik veelal onbeschermd.

De Apple Screen protectors zorgen voor de nodige bescherming voor wanneer je je iPhone of iPad in gebruik neemt. De beschermfolie beschermt het scherm bijvoorbeeld tegen zaken als vingervlekken en het vervuilen van het scherm. Een screenprotector beschermt het scherm echter ook tegen meer serieuze vormen van schade zoals krassen, sterretjes en deuken.

Als je je iPhone of iPad een lange poos gebruikt, dan kan het zijn dat het touch screen minder goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door het ophopen van stofdeeltjes achter het scherm. Door één van de folies uit de categorie Apple Screen protectors aan te schaffen, kun je dit probleem echter van te voren aanpakken voor het te laat is.

Apple Screen protectors bieden dus een hoop voordelen en we hebben ze nog zeker niet allemaal opgesomd. Sommige van deze beschermmiddelen hebben hun eigen, specifieke pluspunten. Je kunt daar meer over lezen door op de afbeelding te klikken. Hieronder vind je een overzicht van alle Apple Screen protectors die we aanbieden. Bestel vandaag nog een exemplaar voor jouw model!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?