Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Apple Scherm

Het is de nachtmerrie van iedere Apple gebruiker: het stukgaan van het beeldscherm van jouw Apple smartphone of tablet. Maar er is gelukkig nu een oplossing. Bij PhoneGigant kun je namelijk voor een aantrekkelijke prijs een nieuw Apple Scherm bestellen. Lees hieronder meer.

Voor welk Apple product zoek je schermen en screens?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Apple Scherm

Het is natuurlijk doodzonde als er een ster, een barst of een inktvlek zichtbaar is op het scherm van jouw Apple iPhone of iPad. Het Apple Scherm is één van de mooiste schermen op de markt. Bovendien stralen de Apple toestellen sowieso luxe uit waardoor het een behoorlijke domper is als jouw mobieltje er

opeens karig uit ziet.

Gelukkig is dit een probleem dat te verhelpen is, zonder dat je een nieuwe iPhone hoeft te bestellen. Apple hardware is nu niet bepaald goedkoop, waardoor de oplossing die wij je aanbieden nog aantrekkelijker is.

Via onze site is het namelijk mogelijk om een vervangend Apple Scherm te bestellen voor jouw model. Door een nieuw beeldscherm te kopen, kun je het kapotte scherm helemaal zelf en in je eigen huis vervangen. Dit is een stuk goedkoper dan het laten repareren door het Apple iCenter zelf.

We bieden verschillende onderdelen van het Apple Scherm aan. Het glas, het touch screen en het LCD paneel zijn los verkrijgbaar, maar het is ook mogelijk om een kant-en-klare voorkant aan te schaffen. Laatstgenoemde is iets prijziger, maar scheelt je ook een hoop tijd en moeite met het vervangen van het scherm.

Hieronder vind je alle schermen en onderdelen van schermen voor diverse Apple modellen. Kijk of jouw model er tussen zit en bestel vandaag nog een vervangend Apple Scherm!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?