Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Apple Oordopjes

Muziek luisteren kan nu heel discreet met een setje Apple Oordopjes. Bovendien is het voeren van een telefoongesprek met deze iPhone Audio Accessoires een stuk gemakkelijker. Ervaar het nu zelf!

Voor welk Apple product zoek je oordopjes?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Apple Oordopjes

Het verstaan van de andere kant van de lijn kan in sommige situaties een grote uitdaging zijn. Wanneer je bijvoorbeeld in het openbaar vervoer reist of je in een andere lawaaierige omgeving bevindt, zal je als een water in de woestijn naar een set Apple Oordopjes smachten. PhoneGigant helpt je ook op dit vlak een eindje verder.

We hebben diverse Apple Oordopjes in ons assortiment. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een Apple Headset. Tussen beide Accessoires zitten een aantal verschillen. Zo zijn de headsets groter en opvallender. Deze hebben dan echter wel weer een hogere output. Maar ook de oordopjes zelf bieden een uitstekend volume.

Onze Apple Oordopjes zijn voorzien van ruisdempende technologie. Dat betekent dat je de andere lijn of jouw favoriete muziek kraakhelder kunt horen. Je zult geen last meer hebben van ruis en andere

storende geluiden door een telefoongesprek heen.

We hebben van meerdere merken Apple Oordopjes in ons aanbod. Bovendien kun je kiezen uit diverse kleurtjes. Plaats daarom vandaag nog een bestelling voor je eigen setje. Je krijgt deze de volgende werkdag al binnen!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?