Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Apple Houder

Een Apple Houder is het product dat je nodig hebt voor het bevestigen van jouw iPhone of iPad. Deze houder maakt het leven een stuk makkelijker en zorgt ervoor dat je jouw Apple toestel p ieder moment kunt blijven gebruiken.

Voor welk Apple product zoekje houder?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Apple Houder

Een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat je Apple apparaat goed vast zit en je deze dus niet voortdurend vast hoeft te houden, is een Apple Houder. Deze accessoires zijn ontworpen voor situaties waar je beide handen nodig hebt voor iets anders maar je alsnog je smartphone of tablet wilt blijven gebruiken.

In ons Apple Houder assortiment zul je diverse houders terugvinden. Een aantal van deze, zoals Apple Autohouder en Apple Fietshouder, maken weer deel uit van een eigen subcategorie. Op deze pagina vind je het voltallige overzicht. Deze bestaat uit diverse autohouders, fietshouders, muurhouders en reguliere houders.

Een Apple Houder kan geschikt zijn voor meerdere modellen maar er zijn ook varianten die enkel voor een specifiek model geschikt zijn. Je kunt zien met welke modellen de houder geschikt is door op de afbeelding te klikken en naar het tab "Eigenschappen" te gaan. Hier vind je de specificaties van de desbetreffende houder.

Wanneer je je handen voortaan vrij wilt hebben, dan is de Apple Houder een artikel dat je niet mag missen. Bestel er dus vandaag nog één en ontvang hem zo snel mogelijk, lees: de volgende werkdag, in huis!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?