Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Apple Bumper

De Apple Bumper is ontworpen met de gedachte "less is more". Met deze bumper kun je je toestel beschermen, zonder dat je toestel verdwijnt in een hoes of case en is bovendien extra voordelig.

Voor welk Apple product zoekje bumper?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Apple Bumper

Een Apple Bumper is dé manier om zo min mogelijk van de originele iPhone te bedekken, en daardoor de originele uitstraling van het toestel in stand te houden, en tegelijkertijd het apparaat te beschermen. Deze accessoires zorgen voor de benodigde bescherming, zonder meteen een volledige Apple Case of Apple Cover te worden.

Met een Apple Bumper zul je geen hinder ondervinden met het gebruik van je toestel. Er is namelijk ervoor gezorgd dat alle knoppen en alle uitgangen bruikbaar blijven door op deze plekken de bumper te voorzien van uitsparingen. Het is net alsof de bumper niet aanwezig is en dat getuigd ervan hoe onopvallend deze methode is.

We hebben voor verschillende modellen een Apple Bumper in onze winkel. Daarnaast kun je kiezen uit diverse kleuren om een subtiele nuance te geven aan jouw iPhone. Ook bieden we de Bumpercase aan. Dit is een combinatie tussen een Apple Bumper en een Apple Case en voorziet jouw telefoon van

optimale bescherming.

Zoek dus vandaag nog jouw Apple Bumper en loop niet langer rond zonder bescherming voor jouw mobieltje. We sturen alles dezelfde dag nog op als je nu een beslissing maakt!

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?