Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Apple Bookcase en Flipcase

Met een Apple Bookcase en Flipcase haal je niet alleen een beschermhoes in huis. Dit Apple Hoesje kan namelijk veel meer. Lees hier meer over dit bijzondere hoesje.

Voor welk Apple product zoekje bookcase en flipcase?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Apple Bookcas en Flipcase

Een Apple Bookcase of Flipcase is een aparte variant op de reguliere case en biedt onder andere bescherming aan voor jouw smartphone. De bookcases en flipcases onderscheiden zich door de flap welke over het iPhone Scherm geplaatst kan worden. Op deze manier wordt het beeldscherm in de tussen tijd ook voorzien van bescherming.

De Apple Bookcase en Flipcase blijfen een populair product, zowel onder onze klanten als fabrikanten van Apple accessoires. We hebben Bookcases en Flipcases van verschillende merken in ons assortiment. Iedere producent heeft weer haar eigen visie op deze Apple Case en er zitten dan ook degelijk duidelijke verschillen tussen een flipcase van Mobiparts, Case-Mate en Puro.

Vaak bevat een Apple Bookcase ook een zijvakje waar je één of meerdere bankpassen of creditcards kunt bewaren. Het hoesje wordt dan als ware een portemonnee en deze uitvoering wordt dan ook veelal aangeduid met de term Wallet Case. Ook deze variant kun je in onze selectie Apple Hoesjes en Cases terugvinden.

Bestel vandaag dus nog een Apple Bookcase of Flipcase. Jouw smartphone is dan meteen beschermd tegen invloeden van buitenaf. We sturen jouw hoes dezelfde dag nog op.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?