Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Apple Batterij en Accu

  • Apple
Sorteren

Apple Batterij en Accu

De Apple iPhones en iPads zijn stuk voor stuk prachtige apparaten met indrukwekkende prestaties. Maar om hun ding te kunnen doen, verbruiken deze toestellen echter wel een hoop energie. Het komt vaak genoeg voor dat je je smartphone of tablet aan het einde van de dag alweer in de oplader moet plaatsen.

Je kunt je dan ook wel voorstellen dat wanneer batterij van een iPhone of iPad in capaciteit afneemt, dat dit voor problemen kan zorgen. Als jij jouw mobieltje om de paar uur moet opladen, is dat minder praktisch. Je bent immers niet altijd in de buurt van een stopcontact of een andere bron van elektriciteit.

Gelukkig is het mogelijk om jouw Apple batterij te vervangen, ook wanneer de garantie is verlopen. Normaliter ben je een hoop geld kwijt om de accu te laten vervangen door het officële Apple iCentre. Een goedkoper alternatief is om de batterij zelf te vervangen.

Bij PhoneGigant vind je onder de categorie Apple onderdelen originele batterijen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien kun je meteen een iPhone of iPad reparatiesetje aanschaffen zodat je deze reparatie thuis zelf kunt uitvoeren. Zoek hieronder de batterij voor jouw model uit en bestel vandaag nog een nieuwe batterij!

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?