Ons assortimentMenu

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Apple Autohouder

Als je veilig jouw smartphone of tablet wilt blijven gebruiken, dan heb je een Apple Autohouder nodig. Met deze Accessoires kun je toestel opladen, handsfree bellen, navigeren en meer, mits je natuurlijk over de andere benodigdheden beschikt.

Voor welk Apple product zoekje autohouder?

Of bekijk alle producten in deze categorie

Apple Autohouder

Het wordt een stuk makkelijker om jouw iPhone of iPad in de auto ergens mee naar toe te nemen als je een Apple Autohouder gebruikt. Klik jouw toestel vast in de Apple Houder en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Handig als je een iPhone Lader bij je hebt zodat je de batterij onderweg kunt opladen.

Eén van de momenten wanneer een Apple Autohouder zeer goed van pas komt, is wanneer je onderweg wordt gebeld. Het is in Nederland enkel toegestaan om handsfree te bellen en om dus niet in de problemen te komen, kun je enkel de telefoon opnemen wanneer je dit zonder handen te gebruiken kunt doen. Een Apple Headset en een Apple Authouder zijn dan de cruciale onderdelen van een Carkit.

Een Apple Autohouder kan ook gebruikt worden voor tablets. We hebben bijvoorbeeld speciale houders die bevestigd worden aan de hoodsteun. Je kunt hierin een iPad schuiven zodat de achterbank tijdens een lange reis naar een filmpje kan kijken. Ideaal als je met de kinderen op reis gaat.

Investeer dus, als je regelmatig in de auto te vinden bent, in een Apple Autohouder zodat je nooit meer jouw iPhone of iPad hoeft te missen.

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?