Bekijk onsassortimentMenu

Gigantisch voordeel op mobiel

Apple Achterkant en Backcover

In onze categorie Apple Achterkant en Backcover vind je alles wat met de achterkant van een iPhone te maken hebt. Hier kun je terecht voor het bestellen van een nieuwe achterkant, backcover en meer voor ieder iPhone model.

Voor welk Apple product zoek je achterkanten en backcovers?

Of bekijk alle producten in deze categorie

De beste Apple Achterkant en Backcover voor jou gesorteerd

De behuizing van de iPhone is al sinds de introductie van de Apple smartphone een veel besproken onderdeel. Iedere generatie wordt er veel aandacht besteedt aan het ontwerpen van een zo'n aantrekkelijk ogend apparaat. De achterkant van het toestel speelt dus een flinke rol in het uiterlijk en dus aantrekkingskracht. In de categorie Apple Achterkant en Backcover kun je terecht voor een nieuwe achterkant.

Bestel ook een hoesje naast je nieuwe Apple backcover

Als je geen gebruikt van één van de vele Apple Hoesjes en Cases die we op onze site aanbieden, dan bestaat de kans dat jouw achterkant of backcover er na verloop van tijd minder mooi uit gaat zien. Krassen, deuken en andere vormen van slijtage treden sneller op als je je toestel zonder bescherming gebruikt. Daarom raden we ook onze Hoesjes en Cases aan om dit te voorkomen.

Wij bieden jou een ruime keuze

Mocht het echter al zo ver zijn dat je niet meer blij bent met de achterkant van je iPhone/iPad of wil je de kleur van je smartphone/tablet verwisselen met een nieuwe kleur, dan kun je dus bij ons een nieuwe Apple Achterkant en Backcover bestellen. Een snelle en goedkope manier om je smartphone of tablet van Apple nieuw leven in te blazen.

Bestel dus vandaag nog een Apple Achterkant en Backcover uit onze collectie. Als je snel beslist, kunnen we bestelling dezelfde dag nog versturen zodat je deze de volgende werkdag in huis hebt. Heb je hulp nodig bij je bestelling? We helpen je graag verder.

Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?