Ons assortimentMenu
1€ 4,98
Winkelmandje
Verzendkosten€ 1,99
Totaal (incl. BTW)€ 4,98
Bestellen
TIP:

Bestel voor € 7,01 extra en je bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland

  • Achteraf betalen
  • Standaard 6 maanden garantie!
  • Gratis verzending vanaf € 10,-

Gigantisch veel mobiele accessoires en onderdelen

Achterkanten en Backcovers

Achterkanten en Backcovers

Bij PhoneGigant kun je zowel voor een nieuwe Apple Achterkant en Backcover als een Samsung Achterkant en Backcover terecht. We bieden de mogelijkheid om de achterkant van jouw toestel, of het nu een iPhone of een Samsung Galaxy toestel is, te vervangen met een prachtig nieuw exemplaar.

Achterkant en Backcovers voor je smartphone

Je kunt kiezen uit de kleuren van het originele model, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor afwisseling. We hebben namelijk achterkanten en backcovers in diverse kleuren en uitvoeringen zodat je je toestel een unieke uitstraling kunt geven. Je kunt dus, net als met de Hoesjes en Cases die we aanbieden op onze site, met een nieuwe achterkant of backcover jouw smartphone een nieuw kleurtje kan geven.

Het vervangen van een achterkant of backcover is overigens geen ingewikkelde reparatie. We bieden op onze site bovendien alle gereedschap die nodig is om de achterkant van het toestel op de juiste manier te verwisselen. Door gebruik te maken van een speciale openingstool, een schroevenbord en andere gereedschap die we aanbieden op onze site kun je deze reparatie zonder problemen helemaal zelf uit voeren.

Hieronder tref je het volledige overzicht van Achterkant en Backcovers aan. Neem gerust een kijkje en zie welke exemplaren wij aanbieden voor jouw model. Wanneer je eenmaal een exemplaar gevonden hebt dat je aanspreekt, kun je meteen een bestelling plaatsen!

Phonegigant.nl is 2512 keer beoordeeld met gemiddeld een 9.2/10

Chatten?
Wat zoek je?
Sluiten
Welk toestel?